Prizma Design

Prizma Design

Kreativt kaos..

Allmänt - VardagPosted by prizmadesign.se Sun, October 10, 2010 12:25:08
Blir inte så mycket aktivitet här just nu. Kan ju avslöja att det beror på att det är stora förändringar på gång, om ca 4 veckor är vårt första barn beräknat att göra oss sällskap, så mycket tid läggs på förberedelser i hemmet och vila...Men jag får lite ryck då och då och försvinner ner i källaren och tillverkar något nytt.

Hoppas kunna ha inspiration nog att sitta denna vecka och förbereda lite inför julhandeln, för det lär ju knappast finnas tid i November .) Då kommer mina saker finnas på Krukmakeri och Hantverk i Söderhamn och på Signerat.se, men just nu har jag för många ideér så jag måste komma fram till exakt vad jag ska göra. Sista tiden har det blivit lera, tavlor och stickning! Kul med variation men det kan också bli ett kreativt kaos i huvudet när det är för mycket man vill göra...

Återkommer inom kort med lite bilder på vad det blev .)


Almamia på Lördag

Allmänt - VardagPosted by prizmadesign.se Tue, June 08, 2010 13:05:51
På Lördag jobbar jag på Almamia! Vilken tur att jag fick hem massa nya pärlor idag då. Ska få ihop lite nytt tills dess. Till er som väntar på nya stora vita änglar så fyller jag på dem då. Har fått hem jättefina vingar i lite olika stil. Nyheter ska upp på Signerat också är det tänkt...kanske blir det ett smyckeset i limegrönt!

FACEBOOK

Allmänt - VardagPosted by prizmadesign.se Mon, March 15, 2010 23:16:39
Prizma Design har en grupp på Facebook, gå med eller kika in genom att klicka här!!
Då kommer du till första sidan och kan trycka på knappen "Gå med" om du känner för det. Det gerdig tillgång till alla nyheter och aktuella erbjudanden! Välkommen!

Nu finns jag på Signerat!

Allmänt - VardagPosted by prizmadesign.se Fri, January 29, 2010 12:23:01

Du kan från och med idag köpa mina saker på signerat. Jag finns i listan under formgivare - Prizma Design. Kommer löpande att lägga in nya produkter där. Kika gärna på mina och andras roliga saker. Fri frakt och garanterat unikt hantverk med svensk design!

Betonghjärtan!

Allmänt - VardagPosted by prizmadesign.se Tue, January 26, 2010 01:35:52

Ett av mina sidoprojekt senaste tiden har varit att gjuta saker i betong. Här är två av mina hjärtan som jag dekorerat lite och som är tänkt att passa som present på tex Alla Hjärtans Dag som infinner sig snart... Har även gjort mindre hjärtan och änglar. Roligt med variation till pärlorna...

Nya Almamia!

Allmänt - VardagPosted by prizmadesign.se Mon, January 25, 2010 00:37:04

I Fredags flyttade jag och B-M över våra saker till nya lokalen för Almamia på andra sidan gatan. Allt känns så nytt när man byter plats. Här hänger jag upp de sista som är de stora skyddsänglarna på silverfärgad kedja. De kommer snart att finnas i vitt igen som varit efterfrågat.

Sen kommer det kanske en nyhet tills butiken öppnar på onsdag också, men jag väntar med att lägga ut det tills jag vet att jag hinner klart, men det har med alla hjärtans dag att göra....

Bilderna har Titti knäppt och eftersom jag är så kameraskygg så vände jag ryggen till som vanligt haha.

Mer silver!

Allmänt - VardagPosted by prizmadesign.se Tue, January 12, 2010 23:50:51
Jag har haft ett ganska begränsat utbud av äkta silversmycken tidigare, men det ska jag ändra på nu! Halsband, armband, örhängen kommer alla finnas i 925 Sterling Silver. Även armbanden i mocka kommer gå att köpa med lås i äkta silver.

Idag är den mesta av min metall överdragen med silver, men har en kopparbotten. Detta för att kunna hålla en bra prisnivå. Priset kommer fortfarande vara bra men ditt smycke kommer hålla sig fint längre. Äkta silver kan man dessutom putsa upp glansen på när den efter en tid mörknar. Sen är vi ju så många som bara kan bära äkta också.

Sitter och väljer nu bland allt roligt man kan köpa in. Ska göra en ganska stor order så att jag har mycket att pyssla med fram till våren!!

Lite jullov..

Allmänt - VardagPosted by prizmadesign.se Tue, December 29, 2009 17:16:31
Här har det inte hänt mycket på några dagar. Har haft lite julledigt. Planerar att ta nya tag och göra massa nya roliga smycken efter nyår. Så kika in då och då så dyker det kanske upp något nytt! God fortsättning till alla!

Next »